top of page

Här hittar du våra

 Samarbetspartners

Lär känna våra samarbetspartners

För att kunna ge dig bra tips och råd så försöker vi skapa samarbeten med olika aktörer inom hästvärlden. Här nedan kan du lära känna dem. 

Logo_mayidoit.png

Anna är auktoriserad C-tränare i fälttävlan och har två master examen i beteendevetenskap/psykologi samt i ledning och styrning. Anna har sin huvudsakliga ridutbildning från Anne Persson på Hermanstorp och har arbetat samt tränat hos Dag Albert i England. Idag tränar Anna fortfarande dressyr för Anne Persson, hoppning för Ulrika Bidegård och terräng för Jan Jönsson. Anna har egna tävlingsmeriter till och med svår fyrstjärnig fälttävlan, medelsvår A dressyr och 140 hoppning. Anna har genom åren genomfört och tagit ett flertal placeringar i större mästerskap både som ponnyryttare, junior, young rider och som senior.

Stora Vrå Equestrian Services

Vi erbjuder träning för ryttare & häst.
Vi tar emot hästar för inridning, träning och tävling (hoppning).
Liza är hippolog och håller regelbundna träningar i hoppning & markarbete. Är ansvarig för utbildningen av dom unga hästarna på gården.
Albert är tävlingsryttare och rider upp till och med svår hoppning internationellt. Har tagit unghästar till Falsterbo flertalet gånger, ridit NM, EM som YR & har placeringar i CSI*** Grand prix.

Återförsäljare Equipe saddles - sadelutprovning hoppsadlar.

 

Vill ditt företag synas på vår sida?

Bidrar ditt företag till ett bättre hästsverige? Vill ni samarbeta med oss? Hör av dig till info@vimedhast.se

bottom of page